Over mij

(Foto: Het Utrechts Archief, Hessels (NS), 151544)

Verleden

In 1981 kwam ik na een zeevaartkundige opleiding en een korte periode in de tankvaart bij “het Spoor”, zoals dat werd genoemd. Na een uitgebreide praktijkperiode als machinist heb ik ruime ervaring opgedaan in management- en staffuncties bij de Nederlandse Spoorwegen.

In 2002 stapte ik over naar ACTS Nederland BV, toen de eerste private spoorgoederenvervoerder. Daar was ik Manager quality, safety and environment en lid van het managementteam. In 2008 richtte ik het adviesbureau Shuntingyard.com op.

Heden

Momenteel ben ik als hoger veiligheidskundige werkzaam in het complexe werkgebied van de beheersing van veiligheidsrisico’s, zowel op het vlak van transport- als arbeidsveiligheid. Ik ondersteun bedrijven o.a. bij de ontwikkeling en implementatie van veiligheidsbeheersystemen en bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en veiligheidscertificaten. Daarnaast treed ik o.a. op als safety assessor in het kader van change management en safety assurance

Het is voor mij de uitdaging ook de meest complexe vraagstukken te beantwoorden met een pragmatische aanpak. Daarbij hecht ik grote waarde aan het aangaan van duurzame samenwerkingsverbanden met klanten en partners.

Klik hier voor mijn cv

Klik hier voor de privacyverklaring van Shuntingyard.com