Online Academy

(Under construction)

Met onze Shuntingyard Online Academy bouwen wij een aan online leeromgeving over de vele aspecten van Human Factors in de veiligheidsorganisatie.

Binnenkort beschikbaar op de online academy: Human factors in de veiligheidsorganisatie.

Shuntingyard Academy

Foto: Pixabay

Door middel van e-learning delen wij onze visie en kennis over de integratie van menselijke factoren in (veiligheids-)organisaties. Daarbij nemen wij ook de samenhang met de vele arbeids- en veiligheidskundige aspecten mee. Je kiest zelf welke programma’s en trainingen je wilt volgen. Dat kun je doen op momenten dat het jou het beste uitkomt en in je eigen tempo.

Waarom een online academy?

De ontwikkelingen in onze maatschappij voltrekken zich razendsnel. Dat geldt ook voor de verschillende vormen van informeren, opleiden, trainen en voorlichten. Klassikale werkvormen worden vaak vervangen of aangevuld met nieuwe vormen van onderwijs. Vaak gebeurt dit online.

De voordelen van online trainingen

Met het volgen van online trainingen, zoals in onze Academy, bepaal je zelf waar en wanneer je deze volgt. De inhoud is al door ons bepaald en die loopt niet weg. Het is ook mogelijk om een training te laten volgen door een groep medewerkers: omdat iedere deelnemer een eigen account heeft, kan iedereen zelf het tempo bepalen.

Meer informatie?

Stuur mij een mail of kijk op de contactpagina.